Ponuka zamestnania - ROEZ, s.r.o.

Milí študenti,

sme spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2004 a za dobu svojej existencie sa vyprofilovala ako komplexný dodávateľ prevádzkových súborov a investičných celkov s akcentom na strojnú technológiu v jadrovej, klasickej a vodnej energetike, v petrochemickom a chemickom priemysle.

     Činnosti spoločnosti ROEZ sú rozdelené na projekčné a inžinierske služby, expertné inžinierske služby v oblasti výskumu a vývoja strojnotechnologických zariadení, komplexné služby v oblasti kvality a bezpečnosti, zázemie výrobného závodu s unikátnym výrobným programom a montážnymi kapacitami, distribučný program špecializovaných technologických dodávok s expedičnými a servisnými službami a komplexné riadenie investičných projektov vrátane uvádzania do prevádzky.

     Spoločnosť má preverenú inžiniersku a realizačnú základňu, takže môže riešiť náročné strojnotechnologické realizácie a komplexné EPC kontrakty na kľúč, ktoré v sebe zahrňujú nielen typický rozsah inžinierskych a realizačných činností, ale aj oblasť vývoja a kvalifikácie zariadení a diela ako celku. To všetko pod jednou strechou.

Dovolili sme si vás osloviť s ponukou pracovných miest v oblasti strojárstva, napr. zvárací inžinier, technická príprava výroby a montáže, konštruktér.

Hľadáme absolventov, ktorých vieme od začiatku zaučiť, aby po krátkej dobe vedeli pracovať samostatne.

Ak vás daná ponuka oslovila alebo by ste mali nejaké doplňujúce otázky, ozvite sa prosím na email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Tešíme sa na vás.

S priateľským pozdravom / Kind regards

Ing. Miriam Lipianska

HR

M +421 905 136 076

T +421 (0)36 6307 950 – klapka č.504

@ Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

>Stručný prehľad o spoločnosti ROEZ<Stručný prehľad o spoločnosti ROEZ<

 

© 2024 Strojnícka fakulta. Všetky práva vyhradené.