Anketa TOP Učiteľ SjF UNIZA – VÝSLEDKY

 

Poznáme víťazov Ankety o TOP Učiteľa na SjF UNIZA. Hlasovať anonymne a nominovať 3 učiteľov mohli všetci, ktorí študujú na SjF UNIZA.

Študenti sa obvykle matematiky boja, ale na SjF UNIZA tomu tak nie je. Dôkazom sú aj výsledky v Ankete TOP Učiteľ SjF Uniza. Víťazom sa stal doc. Mgr. Branislav Ftorek, PhD., vedúci Katedry aplikovanej matematiky, ktorý zabezpečuje predmety Matematika 1 a Matematika 2. Na 2. mieste skončil doc. Ing. Milan Vaško, PhD., vedúci katedry Aplikovanej mechaniky, ktorý učí predmety ako Pružnosť a pevnosť, Pružnosť a plasticita alebo Technická mechanika a pružnosť. 3 najvyšší počet hlasov dostala opäť zástupkyňa Katedry aplikovanej matematiky Mgr. Zuzana Sedliačková, PhD.

Ocenenie si TOP Učitelia SjF UNIZA prevzali na kolégiu dekana vo štvrtok 28. 04. 2022 z rúk dekana SjF prof. Dr. Ing. Milana Ságu, PhD. GRATULUJEME!

Milá študentka, milý študent, ak chceš aby nabudúce bol medzi ocenenými Tvoj kandidát, nezabudni mu poslať svoj hlas – ale až budúci rok. V tomto ročníku sa do ankety zapojilo  152 študentov, čo predstavuje 20 % všetkých študentov na SjF a tí nominovali celkovo 102 učiteľov. Víťazom a všetkým nominovaným gratulujeme.

 

© 2024 Strojnícka fakulta. Všetky práva vyhradené.